Op DeGoedkoopsteHypotheekadviseurs.nl is het mogelijk om via de vergelijker een keuze te maken voor de prijs en de kwaliteit van hypotheekadvies. Wij zijn de enige onafhankelijke vergelijkingssite voor hypotheekadvies in Nederland, waarbij op prijs, kwaliteit en zelfs locatie een onderscheid gemaakt wordt.

AFM stimuleert keuze hypotheekadvies op basis van prijs en kwaliteit

De AFM stimuleert deze keuze basis van prijs én kwaliteit. In het artikel op afm.nl  is te lezen dat bijna iedereen die een hypotheek wilt afsluiten, zich laat adviseren. De kosten voor dit advies kunnen echter veel van elkaar verschillen. Op DeGoedkoopstehypotheekadvseurs.nl ziet u direct hoeveel u bespaart op uw hypotheekadvieskosten. Dit is soms honderden euro’s.

Goed advies kost geld. Maar niet alleen de kosten van hypotheekadvies zijn van belang, ook de kwaliteit is belangrijk. Goed advies kan de prijs waard zijn en zichzelf terugverdienen, zeker bij een hypotheek.

Onderzoek hypotheekadvies AFM en GFK

Uit de AFM Consumentenmonitor is gebleken dat de consument zich steeds kritischer opstelt. Een goede ontwikkeling vinden wij van De Goedkoopste Hypotheekadviseurs. Steeds meer consumenten onderhandelen over de prijs van hypotheekadvies kosten en vaak met succes. Dit blijkt uit cijfers van het onderzoek uitgevoerd door AFM en GFK.

De kwaliteit van de hypotheekadviseur en de persoonlijke klik wordt in het onderzoek als belangrijkste redenen genoemd om te kiezen voor de betreffende hypotheekadviseur. Via de online vergelijker van de goedkoopste hypotheekadviseurs vindt u direct de beoordelingen van andere consumenten. Consumenten laten zich leiden door aanbevelingen van anderen. Ook kunt u zelf een beoordeling geven wat u van de kwaliteit van de hypotheekadviseur vindt om anderen weer te helpen bij hun keuze.

Wanneer consumenten voor een tweede keer hypotheekadvies nodig hebben, speelt prijs een grotere rol. Meer nog dan kwaliteit. Ook als u doorstromers of een zelfstandige bent, vindt u alle informatie op DeGoedkoopsteHypotheekadviseurs.nl. Advies voor een tweede hypotheek, als zelfstandige of als starter hebben vaak een verschillend tarief. Via de vergelijker heeft u direct een overzicht van de kosten van hypotheekadviseurs voor de onderwerpen waar u advies voor nodig heeft.

Online vergelijkingssite hypotheekadvies

Bent u op zoek naar hypotheekadvies en wilt u zelf een keuze maken voor de goedkoopste en de beste hypotheekadviseur bij u in de buurt? Klik dan hier voor de online vergelijker en vergelijk op prijs, kwaliteit en locatie. U vraagt geheel gratis tot wel 4 offertes aan en u bepaalt zelf wie uw hypotheekadviseur wordt. Vraag een gratis offerte aan, vergelijk, bespaar en kies de hypotheekadviseur bij wie u zich prettig voelt.