Hypotheekadvies

Bent u op zoek naar hypotheekadvies?
Een hypotheek afsluiten is een belangrijke financiële beslissing. Alle reden om dat zorgvuldig te doen en te kiezen voor een goede hypotheekadviseur. Er zijn twee soorten hypotheekadviseurs:

  • Onafhankelijke hypotheekadviseur: Een adviseur van een hypotheekadvies keten of een zelfstandig adviseur, die bemiddelt voor meerdere geldverstrekkers.
  • Hypotheekadviseur van een bank: Een adviseur van een bank, die bemiddelt in de producten van deze bank.

Onafhankelijke hypotheekadvies

Onafhankelijk hypotheekadvies vindt u bij een onafhankelijke hypotheekadviseur. Een dergelijke adviseur kan u advies geven of de voor u meest geschikte hypotheek. Zij berekenen wat voor u het meest interessant is en financieel het meest aantrekkelijk. Wilt u meer weten over onafhankelijk hypotheekadvies, klik dan hier.

Vind een hypotheekadviseur die bij u past

Het is verstandig om zelf een hypotheekadviseur te vinden die u kan adviseren over de voor u juiste hypotheekvorm. Zo heeft u zelf in de hand of dit een dure en of goedkope kwestie wordt. Bij ons kun u gratis, vrijblijvend en digitaal een offerte aanvragen. Wij vergelijken hypotheekadviseurs op tarief, kwaliteit en op afstand tot uw woonplaats. De kosten van een hypotheekadviseur lopen nogal uiteen en daarom bieden wij graag transparantie in de tarieven. Daarin zijn wij 100% onafhankelijk: Wij hebben géén invloed op de resultaten. Tip: Kies voor 4 verschillende offertes. De goedkoopste hypotheekadviseur hoeft niet altijd de beste te zijn, kijk ook naar de kwaliteitsscores.

VIND HYPOTHEEKADVIES