Vanaf 1 januari 2013 betaalt u voor uw hypotheekadviseur voor zijn advies en bemiddeling. Degoedkoopstehypotheekadviseurs.nl heeft uitgezocht welke kosten de belangrijkste hypotheekadviseurs in rekening brengen en daarin zitten grote verschillen. Door rond te shoppen kunt u tot €2.000,- besparen.

Actuele tarieven hypotheekadvies

Er zijn in Nederland honderden hypotheekadviseurs actief. Op degoedkoopstehypotheekadviseurs.nl staan de actuele tarieven vermeld. Zo kunt u direct een offerte aanvragen en de tarieven van hypotheekadvies vergelijken. Alle hypotheekadviseurs bij u in de buurt zijn aangesloten. Zo heeft u met 1 druk op de knop een overzicht van alle adviseurs en de betreffende tarieven. Deze tarieven kunnen nogal van elkaar verschillen. Test u zelf maar eens hoeveel het in uw regio scheelt. Wij hebben altijd de actuele tarieven voor uw hypotheekadvies online staan en daardoor komt u nooit bedrogen uit.

Vergelijk tarieven voor hypotheekadvies

Nadat u de tarieven van hypotheekadvies hebt vergeleken kiest u een aantal adviseurs uit. Deze kiest u op basis van de tarieven. Als u via de vergelijker diverse offertes aanvraagt is dit geheel gratis. De offertes komt direct bij de door u gekozen hypotheekadviseurs terecht. Zij zullen dan vervolgens binnen 24uur contact met u opnemen. Via de vergelijker heeft u altijd de goedkoopste tarieven en de meest actuele tarieven van de hypotheekadviseurs bij u in de omgeving.

Tip: kijk niet alleen naar de hypotheekadvies kosten maar lees ook de reviews op degoedkoopstehypotheekadviseurs.nl, zodat je ook de beoordelingen van andere kunt lezen. Zo kiest u niet enkel op prijs maar ook op kwaliteit.

Vind de beste hypotheekadviseurs

Degoedkoopstehypotheekdviseuurs.nl heeft een service waarbij u de beste hypotheekadviseur in uw omgeving kunt vinden. Die onafhankelijke tool werkt op basis van tarieven en consumentenbeoordelingen.

Vind de beste hypotheekadviseur